dilluns, 3 d’abril del 2017

Montblanc Vila del Llibre i les novetats d'Edicions Secc i Presentació a Llibreria Chronos


Quatre dies bojos de libres i més llibres. Bestiari a Llibreria Chronos  i #montblancfiradelllibre. Molts amics, molt de vent i molt de sol. Hem après de lectures i de lectors, dels que miren només el nom sobre la portada i dels que donen la volta als llibres i llegeixen el que hi ha darrere. Hem après que els llibres d'autoedició poden ser dignes i els seus escriptors genials.

Gràcies a Hugo Camacho Cabeza i Mercè Bagaria Mellado perquè sense ells no podria haver fet possible un bon cap de setmana literari, gràcies al pare d'Hugo Camacho Cabeza que és imprescindible. I gràcies a tots els autors del Bestiari i Històries de Terres Albes i altres relats fantàstics per fer possible tot plegat! 

Ah! i per cert, jo sóc dels que havia llegit Joc de Trons quan ningú sabia ni que Martin existia, llavors en lloc de ser un producte editorial era aquell llibre que no llegia ningú i que si recomanaves et miraven amb aquell moviment de cap dient "Frikie"



Afegeix la llegenda




























Llibreria Chronos



Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...