dimarts, 5 de setembre del 2017

Sistemes Operatius Alternatius, una col·laboració d'Edicions Secc amb la SCCFF!

Sistemes operatius alternatius
Tres relats a la frontera del pensament

Mike Resnick i Lezli Robyn

Com ja sabeu el proper mes de novembre tindrà lloc els  dies 25 i 26 la CatCon, la  I Convenció de Ciència-Ficció i Fantasia, al Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Aquest acte forma part de la celebració del 20è aniversari de la SCCFF. I  amb motiu d’aquesta convenció a Edicions Secc estem treballant amb la SCCFF amb la reedició dels relats premiats als Premis Ictineu de Mike Resnick  i Lezli Robyn i alguna sorpresa més!  Aquest volum iniciarà una nova col·lecció de la nostre editorial anomenada Aiguabarreig, on podreu trobar formats diferents i alternatius. 
Sistemes operatius alternatius, és un recull de relats fascinants,  amb personatges fora del comú que no us deixaran indiferents. "Aquests personatges tan particulars, ens porten a través d’uns relats tendres, de vegades tristos i de vegades cruels, a reflexions sobre la vida, la mort, l’amor, la companyia i la solitud en uns mons no gaire futurs, amb uns resultats sorprenents. I ens plantegen preguntes ingènues, penetrants i de vegades irresolubles mentre juguen en el gran taulell de joc que són les relacions humanes".


De moment per anar fent boca us deixem  la portada del recull de relats, obra d’Anna Sanjuan.










Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...