dimarts, 27 de febrer del 2018

Comencem la Pre venda del Monstruari

Comencem la Pre Venda del Monstruari, podeu demanar ja el vostre exemplar a la

Botiga Online d'Edicions Secc!


Del 27 de febrer a 11 de març i amb enviament gratuït


Monstruari, construcció entre  mostrari “col·lecció de mostres”, i  monstrum, “prodigi, avís dels déus”.
Doncs això, aquest recull és un avís dels déus, un prodigi de la ment de deu autors i autores que us mostraran éssers extraordinaris per diferents raons, algunes terribles, i algunes magnífiques.
Mirant sota el llit els autors i autores d’Edicions Secc han trobat un bon grapat de monstres a la nostra mitologia,  serpotes, bèsties, gegants i altres  feristeles que en temps passats eren  als nostres boscos, a les nostres muntanyes, als nostres pobles i que ara sembla que han desaparegut.
Compte amb la màgia, la foscor i el terror, mai no pots estar segur que han desaparegut... només que ara són més difícils de percebre!

Allà, la Víbria era feliç, fins que el maleït Drac va irrompre a la seva vida un bon dia de primavera. Tan fatxenda, tan engalipador, tan intrèpid! El va captivar la seva ferotgia, l’alè de sofre, la flamarada potent, i ella se li va lliurar dòcil com les xaies que, en comptes de fugir, van a l’encontre del llop.”




Autors: Hugo Camacho, Sergi G. Oset, Edgar Cotes, Mercè Bagaria, Ferran d’Armengol, Francisco Jota Pérez, Albert Kandom, Gemma Solsona, Patricia Muñiz i Alícia Gili.
Il·lustradors: Sílvia Estall, Txell Ozcáriz, Anna Sanjuan




Cròniques del Concili Fetiller: Nexe en prevenda!

Iniciem la prevenda de   «Cròniques del Concili Fetiller: Nexe»,   un recull que  celebra Cinc Anys de Concili Fetiller.  El viatge va comen...