Ves al contingut principal

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

Descripció del producte

 Us preguntareu que poden tenir en comú els toros, el capità Spa­rrow, en Mazinguer Z, un ratolí intergalàctic, una bruixa de les pedres, una gallina mutada que dóna llet, dimonis entremaliats, i investigacions paranormals.
I la resposta és «Històries de les Terres Albes i altres relats fantàs­tics», un còctel amb un toc d’imaginació, una bona base de dades estrafolàries, salpebrada per savoir faire d’uns autors de luxe que donen com a resultat el primer llibre de la Col·lecció Minairó d’Edicions SECC.
Col·lecció Minairó: núm 1
Fantasia
ISBN : 9788494590214
Autor: Carlos Castro, Sílvia Romero, Sergi G. Oset, Hugo Camacho, Alícia Gili  i menut
Format: 140 x 210 mm.
Enquadernació: rústica amb solapes, 96 pàgines.
PVP: 10 €.
Edicions SECC va néixer des del primer segon amb la premissa de posar l’èmfasi en la literatura fantàstica. Ara amb el nostre segon volum hem creat la Col·lecció Minairó, una col·lecció que només té una idea: fer fantasia en català. Tu estàs boja! Esteu pensant. No us n’estigueu, ho podeu pensar, tot hom ens ho ha dit.
Les editorials lowcost, com ens diuen ara, que anem amb una mà al davant i una altra al darrere però amb molta il·lusió per dir-ho en termes més nostrats, tenim un peu a la fallida des del dia que sortim a la llum. En som conscients! Treballem amb autors que ens cedeixen els seus relats per poc o per res, amb il·lustradors que ens regalen el seu talent només pel delit de veure les seves creacions sobre el paper i amb mitjans pobres o pitjor. Fer-ho en català és mal negoci. Escollir la literatura fantàstica és un desastre.
I tot i així aquí estem. No serem èxit de vendes el proper Sant Jordi, ni estarem en cap llista de subvencions, però pas a pas esperem que aquest experiment que neix amb molt mala pista de futur, faci una mutació estranya, una combinació que l’alquimista no pensava en el moment d’afegir els ingredients a l’alambí i surti quelcom de profit.

I l’ingredient secret de la poció màgica, de fet, sou vosaltres, lectors, així que aquí teniu el primer llibre de la Col·lecció Minairó: «Històries de les Terres Albes i altres relats». Esperem que la poció us vingui de gust!

Ressenyes i comentaris: 

- Dreams of Elvex: històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics

- Luchando contra el duende de la perversidad

Entrades populars d'aquest blog

Autors i il·lustradors d'Edicions Secc nominables als Ictineu 2017

"Històries dels Terres Albes i altres relats fantàstics" podrien ser nominables als premis Ictineu 2017, en categoria de  Millor conte,  així com Millor Il·lustració i per tant les podeu votar amb la primera ronda. 

Per aquells que encara no heu tingut oportunitat de llegir-los o veure les seves il·lustracions els podeu trobar a lektu pagant només si us agraden, durant aquest mes de juny, juliol i agost. No us quedeu sense llegir.los!

Millor Il·lustració

Portada d'"Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics"
Il·lustradora Laia Martí

Il·lustracions interiors
Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
La Laia, en Roc  i l'infermer de la boira verda de Bernat Gómez

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
Seqüeles de Txell Ozcáriz

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
Científic  de Txell Ozcáriz


Millor conte en català

En una galaxia poc llunyana (Relacions simbiòtiques disfuncionals), Sergi G. Oset, Històries d…

El camino de los ancestros, de Carlos Castro y Alícia Gili ¡Muy pronto en nuestras estanterías!

Después de mucha calor, de mirar la maqueta del derecho y del revés, de trabajo intenso y de nervios  "El camino de los ancestros" ya está camino de la impremta. ¡Próximamente en nuestras estanterías!

"El camino de los ancestros" En un mundo donde la magia es un bien valioso y escaso que solo poseen los maat.

En un mundo donde la magia es un bien valioso y escaso que solo poseen los maat, Geordia, una maat con un don especial para la magia y Kardia, una maralat, su protectora, lucharan junto a otros niños de las praderas para escapar de la codicia  que provoca su don.  Cuando Kardia ve a sus padres muertos a manos de los asesinos kir y su poblado en llamas sabe que no hay marcha atrás. Su destino es proteger a la elegida de todos aquellos que ansían poseer la magia, vengan de las montañas o de la riba del mar.  Y el único lugar  en el que pueden sobrevivir es en la pradera en comunión con sus ancestros. El camino de los ancestros nos habla de dos culturas enfrentadas los maat, los niños de las praderas y los agalath, los caballeros de piedra. Dos formas de ver la vida que los puede llevar hasta la propia extinción. O no…

Los autores han hecho  un cóctel con una buena dosis de caballeros, espadas y magia mezclada con política, identidad y corrupción y salteada con un poco de sentido del humor…