Ves al contingut principal

Ignacio J. Borraz


Ignacio J. Borraz. Jardiner de roses per a Algernon a la Torre Oscura. Entrenador d’axolotls invisibles a l’habitació 101. Atrapat al cor de les tenebres. Buscant la paraula precisa des de 1982. Es somien micros, relats i altres brevatges.
Amb relats i micros publicats, entre d'altres, a Antología Z4: Zombimaquia (Dolmen), Crónicas de la Marca del Este vol.1 (Holocubierta), Libro de los Monstruos (Escuela de Fantasía), La Bruma (Escuela de Fantasía), Especial Guillermo del Toro (Revista Penumbria), Somnis Tricentenaris (ARC), Ilusionaria 4, Catalunya Mítica (Orciny Press), Deseo eres tú (Kelonia Editorial), La isla del Escritor (Libro del Escritor), Cuéntame un día (PAE) i Un tiempo breve (Esta Noche Te Cuento).

Coordina i presenta l'esdeveniment literari mensual "Me suenan tus letras" i va quedar en tercer lloc a la Gran Final de la primera temporada de l'Slam d'Escriptura de "Escritura en vivo".

Entrades populars d'aquest blog

Autors i il·lustradors d'Edicions Secc nominables als Ictineu 2017

"Històries dels Terres Albes i altres relats fantàstics" podrien ser nominables als premis Ictineu 2017, en categoria de  Millor conte,  així com Millor Il·lustració i per tant les podeu votar amb la primera ronda. 

Per aquells que encara no heu tingut oportunitat de llegir-los o veure les seves il·lustracions els podeu trobar a lektu pagant només si us agraden, durant aquest mes de juny, juliol i agost. No us quedeu sense llegir.los!

Millor Il·lustració

Portada d'"Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics"
Il·lustradora Laia Martí

Il·lustracions interiors
Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
La Laia, en Roc  i l'infermer de la boira verda de Bernat Gómez

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
Seqüeles de Txell Ozcáriz

Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics
Científic  de Txell Ozcáriz


Millor conte en català

En una galaxia poc llunyana (Relacions simbiòtiques disfuncionals), Sergi G. Oset, Històries d…

El camino de los ancestros sobre la mesa

Calentito, como el verano, llega ya a nuestra mesa de trabajo El camino de los ancestros.  Ahora es el momento de preparar presentaciones, envolver pedidos y esperar las anheladas y temidas reseñas. 

Nuestra nueva aventura editorial inicia una segunda parte donde el papel protagonista pasa a las manos de los lectores. 
Quieres descubrir todo un mundo?

El mundo de "El camino de los ancestros"  obra de Txell Ozcáriz

@txell.ilustration